Снимка ПиксабейКралицата на Великобритания предприе поредна визита. Елизабет Втора започна едноседмична обиколка

...
Снимка ПиксабейКралицата на Великобритания предприе поредна визита. Елизабет Втора започна едноседмична обиколка
Коментари Харесай

Елизабет II на обиколка в Шотландия

Снимка Пиксабей

Кралицата на Англия предприе поредна аудиенция. Елизабет Втора започна едноседмична обиколка в Шотландия с посещаване в дружество, където се създава известна английска безалкохолна напитка.

Това заяви Ройтерс.

Кралицата, която е на 95 години, бе съпроводена от внука си принц Уилям в първото си посещаване в Шотландия след гибелта на брачна половинка й принц Филип през април.

Монархът и принц Уилям посетиха завода " Ей Джи Бар " в Камбенод и откриха нова индустриална линия в предприятието, което създава газираната напитка " Ърн-Брю ", извънредно известна измежду шотландците.

Посещението на кралица Елизабет Втора бе показано от медиите като част от напъните да бъдат разубедени шотландците да изберат самостоятелност, в случай че локалното държавно управление продължи с проектите си да провежда втори референдум по въпроса.

В края на седмицата към кралица Елизабет Втора, която ще отседне в формалната шотландска кралска резиденция двореца Холирудхауз в Единбург, ще се причисли и щерка ѝ принцеса Анна, написа dariknews.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР